Mlečni kruh na japonski način

You may also like...

7 Responses

  1. Andraž says:

    A teh 220ml mleka je zanesljivo OK? Delam zadevo že drugič in spet izgleda bistveno prevlažno testo. Prvič sem, če se prav spomnim, moral dodati še polovico moke, torej skupno kakih 750g. 😳

    • midva says:

      Andraž,

      ja – to je lastnost tega testa – potrebno ga je tako dolgo gnesti, da se ne lepi več na čiste roke ali stene posode.

  2. Nataša says:

    Pozdravljeni, vajini recepti so vsi pi vrsti super! Sem jih že več preizkusila. Včeraj sem spekla vajin soda kruh, sedaj bi pa še tega preizkusila. Zanima me kjese dobi mleko v prahu? Hvala za odgovor in lep pozdrav.

  3. Patricija says:

    Pozdravljeni,
    Danes spekla kruh..fantasticen je😍
    Me pa zanima, ce lahko dam manj sladkorja (nekje do 10g) in vec soli, da bi bil bolj slan kot sladek?😊
    Hvala za odgovor in lep pozdrav.

  1. May 2, 2020

    […] najbolj mehak mlečni kruh na japonski način, […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.