Čokoladna mileram torta

You may also like...

13 Responses

  1. Andreja says:

    Super. Pa imam spet delo.
    A si gozdni sadeži zamrznjeni ali odtaljeni ali sveži?

  2. Silvija says:

    Živjo, zanima me kako bi izpadlo, če bi naredila torto brez gozdnih sadežev in bi po ohlajeni torti polila samo čokoladni ganache? LP

  3. Alja says:

    Ali se gozdni sadeži ne potopijo v kremo? Kaj pa voda oz tekočina, ki jo zamrznjeni sadeži izpustijo?

  4. Zoran says:

    Lep pozdrav, kdaj dodate mileram v puding vroč ali ohlajen? Hvala in l.p.

  5. Adriana says:

    Živjo, mene pa samo zanima s kakšno kremo ste dodatno okrasili torto? Oz če katero posebno priporočate za okrasitev.
    Moja čokoladna mileramka je pečena in se že hladi za jutrišnje presenečenje za rojstni dan. 😊

  6. Lea says:

    Zdravo!
    Zanima me ali lahko namesto bam čokolade uporabim navadno čokolado za kuhanje?
    LP

  7. Kristina says:

    Ali gozdne sadeže takoj dam na tortno maso in dam vse skupaj v pečico malo me skrbi da sadeži ne bodo potonili.
    Lp kristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.