Čokoladna torta z malinami in marcipanom

You may also like...

4 Responses

  1. alja says:

    Pozdravljeni
    Dejansko se pece 60min biskvit?
    Hvala

  2. Anja says:

    Zdravo,
    mene pa zanima koliko procentno čokolado priporočate za kremo?

  3. Ana says:

    Pozdravljeni, sem v procesu delanja te torte 🙂 po mojem bo super, saj so tudi vse sestavine takšne, vendar je moj biskvit zeloooo lepljiv in se zelo težko loči od peki papirja, čeprav bi, tudi glede na čist zobotrebec, naj bil pečen … sem pekla celo malo več kot 60 min. Nimam veliko izkušenj s tortami, tako da mogoče bi naj celo bil takšen, kot je moj, čeprav dvomim. Morda je vzrok v tem, ker sem dala vanj kokosovo olje ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.