Čokoladni tart z meringo

You may also like...

10 Responses

  1. Sabina Kranc says:

    Mene pa zanima zakaj je potrebno podlago najprej speči?

  2. Sanja says:

    Pozdravljeni, zanima me velikost pekaca. Lp

  3. Spela says:

    Kako spraviti pito iz pekaca da jo ne poskodujes in pa kje hranim pito ker jo potrebujem sele jutri?nadev ostene mehek ali se strdi v cokolado nazaj?

    • midva says:

      Špela,

      za tak tart je najbolje imeti poseben pekač – najin ima stekleno snemljivo dno in silikonske stranice. Te z lahkoto odstraniš.
      Pita naj počaka v hladilniku, nadev pa ostane mehek in kremen.

      LP, Midva

  4. Nika says:

    Zdravo,
    Sem naredila ta tart in me zanima koliko časa rabi počivati v hladilniku- 1h ali kaj več? Da vem pravi čas pripraviti meringo.
    lp, Nika

  5. Ajda says:

    Pozdravljeni.

    Brenerja nimam. Lahko dam kaj drugega na vrh? 🤔

    • midva says:

      Ajda,

      lahko izpustiš ali pa pred postrežbo na vrh nakupčkaš smetano ali maskarpone. Lahko pa zraven kosa postrežeš kepico vanilijevega sladoleda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.