Neapeljska pica iz 100 % bige

You may also like...

6 Responses

  1. M. K. says:

    Drva res vzamejo malce več časa, ampak ko se navadiš, vidis, da imaš tudi to zrihtano na en dva tri. Šamot da svoj okus in drva prav tako. Je vredno investira malo več časa, pica je resnično tooooliko boljša. Pri nas tudi zverzirani že, po kar nekaj letih, se učili na napakah. Vse pizzerije v slo se lahko skrijejo pred tem kar pride iz naše peči ven. Ena zanimiva opcija je tudi s polnjeni robom, s plesnivim sirom. Res dooobro

    • midva says:

      M.K.,

      ja, to je na najini to-do listi, ker veva, da je to tista pika na i, ki pico še izboljša. Bova poskusila v kratkem 🙂

  2. Miha says:

    Kako bi se pa speklo v krušni peči? Ima kdo morda informacijo kakšno temperaturo lahko dosežemo?

  3. K says:

    bi se izslo v pimeru brez kuhinjskega robota?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.