Malinova torta z belo čokolado

You may also like...

16 Responses

  1. Ana says:

    A mislita, da bi recept lahko uporabila tudi, če bi maline zamenjala z jagodami?

  2. Maja says:

    Živjo,
    mene pa zanima če bi lahko belo čokolado zamenjala z belo čokolado Manner? Sem namreč malo pozna za naročat iz interneta. 🙂

    • midva says:

      Maja,

      sicer ne bo tako enostavna za uporabo, ampak lahko uporabiš tudi belo Manner.
      LP, Midva

    • Petra says:

      Zanima na, ali lahko smetano nadomestimo z mascarpone? Ali potem dodam manj lističev želatine? Hvala. Res odlični recepti, sem jih že nekaj preizkusila in je vse uspelo kot mora.

  3. Ana Bidovec says:

    Zivjo! Ce uporabljam Fixcream želatino v prahu namesto lističev želatine, koliko jo moram uporobiti? Hvala 🙂 Lp

    • midva says:

      Ana,

      želatine ne moreš zamenjati s Kremfix, lahko pa z želatino Fix – 1 vrečka nadomesti 4 liste želatine. Pazi le, da jo v kremo vmešaš pred sladkorjem.

      LP,
      Midva 🙂

  4. Eldina says:

    Pozdravljeni torta izgleda čudovito 😍 zanima me ali je mogoče BAM belo čokolado zamenjati z kakšno drugo (mogoče z belo Milko ) ?
    LP, Eldina

  5. Eva says:

    Ce uporabim drugo cokolado (ker bam ni na zalogi), ji ravno tako uporabim enako kolicino in enako segrejem?
    Hvala!

  6. Karmen says:

    Zdravo!
    Tortico sm pekla točno po receptu, le da sem namesto Bam bele čokolade uporabila Manner belo čokolado in tortica je uspela v nulo!😍 Po vajinih receptih mi čisto vse tortice uspejo in vse pohvale za take hude in okusne recepte!👌👏

  7. Ines says:

    Zdravo, tale tortica izgleda super:)
    Zanima me, ce namesto bele cokolade lahko uporabim temno in ali so kolicine enake?
    Hvala

  8. Lara says:

    Zdravo. Zanima me, kdaj naj prestavim torto na kartonast podstavek? Ko je pečen biskvit in pustim obrobo ali ko je torta v celoti narejena?

    • midva says:

      Lara,

      torto gradiš na kartonastem podstavku. Torej, biskvit postavi na podstavek in okoli njega zategni tortni obroč (ali pa uporabi okrogli del pekača).
      V tem obroču potem nadaljuješ s kremami.

      LP, Midva

  9. Katja says:

    Pozdravljena,
    delala bi brezglutensko verzijo. Če namesto pšenične dam BG moko, bo enako uspela?
    Hvala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.