Ferrero Rocher mousse torta

You may also like...

14 Responses

  1. Tina says:

    Pozdravljeni!

    Danes sem delala torto fererro rocher po vasem receptu, vendar sem za kremo uporabila sladko smetano (znamke spar). Ko sem jo divje stepala skupaj z Nutello, kot pise v receptu, se mi je vse skupaj sesirilo in zgrudilo. Zanima me, ali je morda krivo to, da sem uporabila deugacno smetano?

    Lp, Tina

    • midva says:

      Tina,

      priporočava uporabo sladke smetane za stepanje, ker se lepše stepe. Mora biti pa vsaka smetana zelo hladna, da se stepe.

      LP, Midva

  2. Barbara says:

    Pozdravljeni. Zanima me, ce je torto mozno obleci v ticini maso?
    Lp

  3. Vesna says:

    Hay! Mene pa zanima zakaj se mi smetana za stepanje zgrudi ko dodam zeletino fix?

  4. J says:

    Pozdravljena 😊

    Kako dolgo in na koliko stopinj se pražijo lešniki?

  5. Darja says:

    Pozdravljena.
    Bi bilo kaj narobe, če bi naredila še en biskvit in ga dala npr. vmes ter razdelila kremo ali pa na vrh, ko se krema strdi in šele potem dodala preliv? Torta se mi zdi namreč “nizka”. Hvala za odgovor.

  6. MM says:

    Kam gresta dve žlici vroče vode? 🙂 hvala in lp

  7. Maja says:

    Sem naredila vajino Ferrero tortico in je res odlična. Samo okrašena je vajina veliko lepše. To mi pa še ne gre!

  8. Anja says:

    Pozdravljena,
    dam lahko v biskvit tudi mlete lesnike?
    Hvala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.