Božična OREO torta

You may also like...

16 Responses

  1. Vid says:

    O f**, tole me je pa zdej čist udarlo, definitivno najmočnejši contender do sedaj, pa šele 12. smo…

  2. Sara says:

    Ko sem v kremo vmesala piskote, se je krema zacela locevati v dve fazi in dobila izgled, kot da bi bila sesirjena. Je to normalno, ali sem jaz delala kaj narobe (cokolada je bila mlacna, ko sem dodala smetano, smetana je bila dovolj stepena, morda prevec?)?
    Zdaj caka v hladilniku, bomo jutri videli, ce bo sploh ok…

    • midva says:

      Sara,

      ko v kremo vmešaš piškote, ne smeš preveč mešati – s spatulo le trikrat obrneš in je dovolj. Verjetno v tem grmu tiči zajec.
      Upava, da je torta super uspela!

  3. Melita says:

    Bi zdrzala oblogo iz fondanta?

  4. nika says:

    Zdravo! Če to torto naredim jutri (v sredo), bo počakala do petka popoldne? ali jo raje naredim samo en dan prej? Hvala!

  5. Darja says:

    Kako bi se obneslo, če dam na piškotno dno eno plast jagodnega želeja in šele nato kremo s piškoti?

  6. Tina says:

    Ali lahko za plast uporabim OREO prah, namesto OREO koščkov? Za kremo pa bi uporabila koščke (crumbs).

  7. Špela says:

    Super torta, kot vse vajine!!
    Imam bolj splošno vprašanje, kakšen obroč za torte uporabljata? Tisti, ki sem ga kupila, je zelo tog, in ko ga dam na večjo dimenzijo, tisti ‘notranji’ konec (zavihek) stoji rahlo preč in je posledično torta vedno malo deformirana.. še dobro, da so vse vajine sladice tako okusne, da to vedno odtehta izgled 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.