Poredni polnjeni pirini parklji

You may also like...

7 Responses

  1. Mateja says:

    Pozdrav,
    vse pohvale vajinim dobrotam. Niso me še razočarale. Ti parklji so res namigi 😉

  2. Janja Zavsek says:

    Zivjo!
    Rabim pomoc. Ker smo v tujini ( druzina 3 oseb) in nimamo nobenega, ki bi pojedel visek parkeljnov me zanima , koliko gramov vsega rabim, da specem 3 parkeljne. Hvala

  3. Anita says:

    Odličen recept! Parklji iz testa se mi ponavadi zdijo lepi, vendar bolj ali manj brez okusa, ta recept pa je te predsodke postavil na glavo. Zelo okusni parklji, ki so izginili v nekaj minutah 🙂 Recept pa kot vedno jasno in zanimivo napisan. Hvala!

  1. December 4, 2015

    […] so za Miklavža okoli strašili poredni polnjeni pirini parklji. Ker smo se zaradi tega vsi skrivali po svojih duplinah, so se kvašeni angelčki odločili letos […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.