Torta Planica

You may also like...

35 Responses

  1. Irena says:

    Lep pozdrav,mene pa zanima če se še da kje drugje kupit jagodno čokolado,ker na mojičokoladi so jo razprodali.Hvala za odgovor.

  2. Saša says:

    S čim bi lahko nadomestili jagodno čokolado? Imam mlečno, imam belo (oboje BAM), jagodne pa ni na zalogi 🙁

    • midva says:

      Saša,
      žal take jagodne čokolade drugje nisva zasledila, je pa nujno potrebna za pravi Planica okus. Sicer pa lahko zamenjaš z belo čokolado s sadnim okusom.
      LP, Midva

  3. Andreja says:

    Pozdravljena, ali lahko namesto BAM čokolade uporabim navadno Milka čokolodo (sprašujem za belo in mlečno čokolado). Ali potem količina ostane ista?

  4. Tanja says:

    Pozdravljeni, bela čokolada Bam je razprodana. Bi lahko uporabila tudi belo čokolado Bam za fontano? Je kaj razlike? Lp 🙂

    • midva says:

      Tanja,

      glede na deklaracijo neke občutne razlike ne bi smelo biti.
      Brez težav lahko uporabiš to čokolado 🙂

      Veselo peko, Midva

  5. Katja says:

    Živjo,
    so Oreo piškoti zmleti celi, ali le “piškotni” del, brez kreme?
    Hvala!

  6. Urška says:

    Živijo
    Je potrebna uporaba folije zaradi višine torte, ali samo zaradi lažje odstranitve pekača od torte?

  7. Špela says:

    Pozdravljeni.
    Mene pa zanima, če vse količine ostanejo iste za pekač premera 25cm, glede na to da sta vidva uporabila pekač premera 22cm? Hvala, lp

  8. Romi says:

    Zamenjava za želatino?
    Nimam dobrih izkušenj s temi lističi.

    • midva says:

      Romi,

      lahko poskusiš z želatino v prahu, ki jo namočiš v nekaj žlicah vode. Postopek pa je sicer naprej enak.

  9. Katarina says:

    Pozdravljena.
    Res si zelim poskusiti to torto, vendor name zanima, kaksne druge cokolade Lahko Se uporabim?

    Hvala in Lp,
    Katarina

  10. Marjetka says:

    3 listi želatine so bili absolutno preveč za eno plast kreme za naš okus. Krema je zato delovala kot strjeni puding. Naslednjič bom zmanjšala želatino na 1 list. Okus je pa 1 A!

  11. Sabina says:

    Torta je fenomenalna, dodala sem malo vanilijeve paste v belo plast, niso mogli prehvalit okusa, vsi so rekli, da je isti kot sladoled Planica 🙂 Aja, seveda BAM čokolada – kot v receptu.

  12. Sara says:

    Mene pa zanima ce lahko namest bam čokolade uporabim kaksno drugo pa kero priporočate

  13. urska says:

    Ali bi se dalo torto tudi obleči v tičino maso? Bi zdržala ali je preveč rahla? hvala in lp

  14. Nina says:

    Zdravo.
    Ali lahko namesto jagodne cokolade uporabim spasirane jagode.

    Lp nina

  15. KLAVDIJA says:

    Pozdravljena,
    bi lahko namesto plasti z jagodno čokolado naredila kar plast z jagodnim moussom (zmiksane jagode, smetana, želatina?)

  16. Karmen says:

    Pozdravljena, kaj bi se zgodilo, če bi naredila kremo z belo čokolado in jo na koncu samo pobarvala z barvilom z okusom jagoda?
    Bi uspelo in bilo okusno?
    Namreč nikjer v trgovini nisem našla roza bam čokolade, za naročilo po pošti pa sem prepozna.

  17. Urša says:

    Pozdravljena,
    bi lahko med kreme dala klasičen čokoladen biskvit ali so premehke?
    Hvala! Lp

  18. Nika says:

    Pozdravljeni nesreči sem naročila ruby Bam čokolado in ne jagodne. Se vam zdi, da je to zelo narobe? Je možno, da se okusi ne bi ujemali? Hvala in Lp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.