Torta čoko-koko z banano

You may also like...

6 Responses

  1. TincaMalinca says:

    Zdravo..
    Zanima me, če so kolicine sestavin za ganashe prave? 300ml smetane in 150g čokolade.. Namreč meni je prišla zelo tekoča masa. Se strdi v šestih urah? Ali sem naredila kaj narobe? Hvalaa, imata super recepte 🤤

  2. Karmen says:

    Kdaj se pa uporabi 1 zlica vaninilijeve arome? Sem sedaj ko sem koncala torto ugotovila da ni nikjer napisano zato sem spustila vanilijo :/

  3. Karmen says:

    Imam se eno vprasanje…ali obstaja se kaksna druga opcija kot segrevanje zelatine in da se jo potem zamesa…meni se vedno kaksne grudice zelatine nardijo potem in to mi je ogabno 🙁

    • midva says:

      Karmen,

      lahko vzameš 3 žlice kreme in želatino ob segrevanju raztopiš v njej.
      Sicer pa opisano kaže na to, da je želatina prehladna, ko jo vmešaš v kremo – mora biti res vroča, vmešati pa se mora hitro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.