Škratje spirale

You may also like...

7 Responses

  1. Marjeta oman says:

    Piskotozerci vdirajo…. Na pomooooooooc…

  2. Maša says:

    sprobani…njamska…ful dobri 🙂

    • ginger says:

      meni so se vsi razlili v pečici….kaj sem nrdila narobe?

      • midva says:

        Zdravo, ginger!
        Pomembno je, da je rolada res dobro ohlajena, da se nareže dovolj na tanko in da grejo dobljeni piškotki še hladni v pečico. Tudi pri uporabi pecilnega praška je potrebno biti previden saj, če ga je preveč piškotki preveč narastejo.

        lp

  1. December 2, 2015

    […] Juha je nared! Ne popusti in hitro stepi preostalo smetano, katero lahko vržeš v župo kar v obliki kepe, lahko pa jo s servirno vrečko naneseš na gladino juhe v značilni škratji spirali. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.