Rezanci brez moke z gobovo omako

You may also like...

13 Responses

  1. Gaja says:

    Zdravo, mene samo zanima, kje sta kupila tale trpotec in kaksna je priblizno cena?

    • midva says:

      Zdravo Gaja!
      Tropotec se kupi v Mullerju. Obvezno mora biti mleti v prahu, drugače rezanci ne uspejo. Cena pa je okoli 6 eu. Lp, Midva:)

  2. Janja says:

    Sem poskusila rezance (sicer z drugo omako) in sem navdušena! Zanima me samo, kako se obnesejo, če jih posušimo in shranimo za drugič (kot običajne rezance)? Hvala za super recept!

  3. Eva says:

    Zivjo Vidva! 🙂

    Za koliko oseb je misljen recept?

  4. Laura says:

    Zdravo. Danes sem naredila rezance in so odlicni, meni so se po kuhanju obarvali sivo- ali je mozno da zaradi trpotca? Ker ko sem ga dodala je masa postala rjavkasta.

  5. Teja says:

    Živijo 🙂
    Eno vprašanje, kaj je pravzaprav PENILKA? 🤔 Sigurno poznam zadevo, ampak verjetno v jo v naših koncih drugače imenujemo…

    • midva says:

      Ups,

      gre za penavko in ne penilko – zakuhal nama jo je pravopisni škrat 😉
      To je tista zajemalka z luknjicami za pobiranje stvari (tudi peno) iz vode.

      Sva popravila v receptu, hvala 🙂

      LP, Midva

  6. Ana says:

    Lepo prosim za pomoc,meni nikakor ne ratajo rezanci. Vedno je tekoca snov nikoli ne nastane kepa. Kaj delam narobe?? Najprej philidepija z jajcko potem.trpotec in je to to??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.