Noisette krema z napolitankami
Hrustljavo kremna
Verjetno imaš že poln kufer dolgotrajne in zahtevne peke v tem prazničnem obdobju – ne skrbi, tudi zate imava način, da se posladkaš!
V kozarčke natlači odlične Loacker napolitanke, po njih nadevaj bogato noisette kremo, za nameček pa vanjo zapiči še Loacker Tortino.
Loacker napolitanke so izvrstna sestavina za ekspresne in okusne sladice, saj gre za kvalitetne napolitanke s povsem naravnimi okusi, z novo recepturo pa so pridobile še boljši okus z večjim deležom lešnikov in manj sladkorja.
Še več takih in drugačnih slastnih receptov si lahko ogledaš na najinem simpatičnem Instagram profilu TUKAJ. Sledi nama in bodi na tekočem, kako ga kulinarično biksava.
Naročnik recepta je Loacker.
Recept
Sestavine za 4 kozarce:
250 ml sladke smetane
200 g mlečne noisette čokolade
12 Loacker classic napolitank
4 Loacker Tortina original s čokolado
Postopek
Priprava:
- Zavri 250 ml sladke smetane in jo prelij čez 200 g mlečne noisette čokolade.
- Mešaj, da dobiš žametno čokoladno zmes, ki jo nato postaviš v hladilnik za nekaj ur, da se dodobra shladi.
- Tik pred postrežbo stepi čokoladno zmes z ročnim mešalnikom.
- V vsak kozarec nalomi 3 napolitanke, čez njih pa nabrizgaj četrtino noisette kreme.
- Na vrh kreme zapiči še čokoladno tortino.
Napolitanski tek!