Cimetova panna cotta z borovničevo sredico

You may also like...

8 Responses

  1. Alma says:

    Pozdravljena VI2,

    Pri tem receptu so me pritegnule čudovite slike in prelepo plavetnilo borovnic. Ko sem se napasla na slikicah, sem šla še na recept . Se mi zelo dopade, vse v kompletu. Tako da se te sladice lotim, če ne danes, pa jutri zagotovo.
    lp, Alma

  2. Karmen says:

    Jaz bi pa rajsi z malinami

  3. Pozdravljeni,pri prebiranju tega recepta,me je zmotilo,da damo borovničevo sredico takoj ,ko vlijemo smetano.Občutek imam ,da se bo ta sredica potopila oziroma,da ne bo dovolj čvrsta.Ali se motim,hvala za pojasnilo.L:P:

  4. Monika says:

    Pozdravljeni!
    Kakšen model pa lahko uporabimo za to sladico?

  5. Danica says:

    Pozdravljeni!
    Naredila sem to sladico in na pogled je zelo lepa. Žal pa ni užitna. Preveč je želatine.
    Uporabila sem agar agar v prahu, v količinah, ki so navedene v receptu.
    Mi prosim lahko svetujete, kje je problem. Tudi sredica ni užitna. Tu sem dala 6g agar agarja na 300g borovnic. Po moje bi bilo dovolj 2g.

    • midva says:

      Danica,

      želatine in agar agarja ne moreš kar tako menjati v razmerju 1:1. Poglej na embalažo od agar agarja, v kakšnem razmerju ga je potrebno uporabiti v primerjavi z želatino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.