Jogurtova torta s hruško in orehi

You may also like...

6 Responses

  1. Alja says:

    Testo je izjemno tekoče, ko se speče pa tanko kot palačinka… 2x ponovila, ker sem mislila, da sem kaj spustila.
    Tudi približno ne izgled in višina torte, ki je na sliki.

    • midva says:

      Alja pozdravljena!
      Si jajca in sladkor penasto stepla, morajo se stepati tam okoli 10 minut (sva dodala v recept), masa res pride puhasta in nikakor ne tekoča. Si delala po receptu iz bloga ali iz tiskane revije OK? Ker v reviji jo je zagodel tiskarski škrat in so količine sestavin malo pomešane. Lp, Midva

  2. Blaz says:

    Isto kot Alja.. izredno tanko testo ko se je ohladilo, komaj prerezal na pol… Jajca in sladkor sta bila penasto stepena. Krema odlicna!

    • midva says:

      Pozdravljen, Blaž.
      Kateri premer pekača si uporabil? Bova pri receptu izbrisala premer 26 cm, saj nekaterim pride očitno prenizek biskvit. Tortica na sliki je premera 24 cm, sva pa delala že tudi v pekaču fi 26 in sva brez problema lahko prerezala. Recept je 100% pravilen in preverjen, saj je identičen uporabljen pri večih tortah na blogu… Tako, da res nimava več ideje, zakaj ne bi uspel:/

  3. Mateja says:

    Pozdrav, mene pa zanima, kateri jogurt sta uporabila vidva ?

    Zelo pogosto uporabljam vajine recepte , super so

    Lp,Mateja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.