Jogurtova torta z borovnicami in bezgom

You may also like...

20 Responses

  1. NAtali says:

    Zelo dobra torta, odlična za vroče poletje… samo dno torte se je drobilo. Kako zmeljete oreo piškote, zelo na drobno?
    Hvala za recepte, vedno so nekajposebnega.
    Lep pozdrav
    Natali

  2. Sandra says:

    Kaj bi bilo lahko namesto bezga?

  3. Nina says:

    Kje kupim sirup? Se da tudi brez?

  4. Lidija says:

    Živjo bi lahko naredila namesto torte rezine v pravokotnem pekaču da bi bile kocke hvala

  5. Maruša Kokot says:

    Ali se doda čisti bezgov sirup ali zmešan sok?

  6. Marija says:

    Kako velika je zajemalka oz koliko ml ima?

  7. Urša says:

    Ful dobra tortica.
    Me pa zanima ali je možno grški jogurt zamenjati z navadnim tekočim ker ga imam za porabit.
    Bi bilo ok če dodam malo več želatine🤔

  8. Barbara says:

    Zelo zanimiva in lepa torta, hvala za idejo! Naredila včeraj. Sama za ločitev oboda od torte po hlajenju uporabim kar tanek ozek nož in se vedno lepo loči, torta je gladka. Tako da se mi uporaba folije ne zdi potrebna.

    • midva says:

      Barbara,

      Super! Midva sva tudi uporabljala nož za ločitev od oboda, a imava s folijo boljše izkušnje in bolj proste roke pri nadaljnem oblikovanju.

  9. Sanja says:

    Ali je potrebno piskotom odvzeti sredico ali se zmeljejo celi? Hvala za odgovor.

  10. Nina says:

    Oprosti das lahko prosim
    Kak link kaki sirup je to
    Hvala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.