Dvojno čokoladni razpokančki

You may also like...

13 Responses

  1. Ines says:

    Hejla. V postopku ni nikjer napisano, kam gre 60g olja 😉

  2. Sabina says:

    A lahko uporabim navaden sladkor? Hvala.

  3. Darja says:

    Pozdravljeni, že drugič delam po vašem receptu. Masa je tekoča in je ne moreš oblikovati v kroglice. Je možno, da je premalo moke?

    • midva says:

      Darja,

      ali si uporabila temen grenak kakav? Masa mora tudi pred oblikovanjem počivati v hladilniku, pa je vseeno bolj lepljiva.

  4. Rebeka says:

    Ali se lahko uporabi tudi navaden kakav?:)

  5. Maja says:

    Zeloooo čoko dobri, ampak še zdaleč ne tako lepi, kot vajini. Sladkor se mi je skoraj ves stopil in razpoke ne pridejo do izraza. Res je, da nisem uporabila dr. Oetker sladkorja v prahu, ker ga nimam in namesto olja (porabila za cvrtje krofov) sem v maso dala stopljeno maslo. Je tukaj moj problem?
    Hvala za najboljše recepte ever 👏👏

  6. Mojca says:

    60 g ali 60 ml olja?

  1. December 9, 2020

    […] posezi po: – piškotih za začetnike, ki so super uvod v piškotarjenje – drznih dvojno čokoladnih razpokančkih – odličnih Snickers piškotih – Miklavževih […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.