Pecivo za lenobe lene

You may also like...

8 Responses

 1. metka says:

  Pozdravljeni,
  danes bom naredila pecivo za lene in javila kakšen bo uspeh. Zaenkrat samo povem, da sem že delala božične kroglice, ki so super in nasploh kar gledam vajine recepte. Poleg receptov me zelo zabava vajin duhovit slog in zato prav uživam v branju receptov. Želim da vama uspeva, sploh če je to vajin biznis.

 2. metka says:

  Sporočam vama, da je kolač odlično uspel in je hčerka prosila za recept. Ker pazimo na zdravo prehrano, sem sladkor zamenjala z eritritolom, olje z kokosovim oljem ,le da sem ga dala samo 40 g, dala pirino moko in nekaj kapljic just eteričnega limoninega olja namesto limoninega sladkorja. Tako pecivo je lahko potem za malico ali zajtrk. Super je, ker je res hitro narejeno.
  Lp Metka Šink

 3. Bojan says:

  Pa dobro, kdo meri količino olja v gramih? 😀

 4. Bojan says:

  Sem spekel pecivo po receptu, je ratalo veliko bolj napihnjeno kot vajino. Tudi razpokalo je med peko. Bi ga moral peči brez ventilatorja? 40 minut pri 180C z ventilatorjem je izgleda kar veliko, ker se je na vrhu precej zapeklo.

  • midva says:

   Bojan,

   peči bi ga moral brez ventilatorja, ja. Če v receptu ni navedeno drugače, midva vedno uporabiva klasično gretje spodaj in zgoraj 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.