Čokoladna mileram torta

You may also like...

29 Responses

  1. Andreja says:

    Super. Pa imam spet delo.
    A si gozdni sadeži zamrznjeni ali odtaljeni ali sveži?

  2. Silvija says:

    Živjo, zanima me kako bi izpadlo, če bi naredila torto brez gozdnih sadežev in bi po ohlajeni torti polila samo čokoladni ganache? LP

  3. Alja says:

    Ali se gozdni sadeži ne potopijo v kremo? Kaj pa voda oz tekočina, ki jo zamrznjeni sadeži izpustijo?

  4. Zoran says:

    Lep pozdrav, kdaj dodate mileram v puding vroč ali ohlajen? Hvala in l.p.

  5. Adriana says:

    Živjo, mene pa samo zanima s kakšno kremo ste dodatno okrasili torto? Oz če katero posebno priporočate za okrasitev.
    Moja čokoladna mileramka je pečena in se že hladi za jutrišnje presenečenje za rojstni dan. 😊

  6. Lea says:

    Zdravo!
    Zanima me ali lahko namesto bam čokolade uporabim navadno čokolado za kuhanje?
    LP

  7. Kristina says:

    Ali gozdne sadeže takoj dam na tortno maso in dam vse skupaj v pečico malo me skrbi da sadeži ne bodo potonili.
    Lp kristina

  8. Katja says:

    Ko na koncu preliješ gozdne sadeže na rdeč preliv jih prej pokuhaš ali kako?

  9. Katja says:

    Zdravo,
    Zanima me, kaksno moko sta uporabila za testo? Gladko, ostro?
    Preliv za torte prelijemo po torti, ko je ta ze ohlajena ali takoj ko pride iz pecice?
    Lp, katja

  10. Tadeja says:

    Zdravo,
    je mileram kisla smetana ali kaj drugega?

  11. Bernarda says:

    Živjo.
    A lahko dam tudi višnje iz kompota?
    Lp

  12. Marjana says:

    Pozdravljeni, ali bi lahko uporabila drugačno podlago? Npr. biskvit ali piskotno dno?

  13. Petra says:

    Pozdravljeni. Zanima me le, ali cokolado vrzemo notri ko kuhamo puding ali jo prej raztopimo in potem umesamo v puding?

    Hvala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.