Jabolčna torta

You may also like...

10 Responses

  1. David says:

    Kdaj pa pečeno torto vzamemo iz pekača? Preden jo damo v hladilnik ali šele naslednji dan, morda šele, ko dodamo kremo?

    • midva says:

      David,
      torto lahko vzameš iz pekača, ko jo naslednji dan vzameš iz hladilnika ali pa povsem na koncu, ko jo napolniš s kremo.
      Veselo peko!

    • Iva says:

      Seveda, treba jo je pusti v obodu tudi, ko počiva v hladilniki, saj se morajo sestavine ohladiti iin spoprimiti skupaj.😉

      Lp

  2. Anabel says:

    Hey mislita da je ta torta vredu za 4 letnika za RD

  3. Tina says:

    Samo povem, da je to ena boljših tort.. s fantom sva jo pojedla kar sama 😍😍😍😍

  4. Suzi says:

    Hej, z mascarpone nadevom jo okrasiš, ko se ohladi, in jo nato postaviš za 6 ur v hladilnik ali jo najprej daš počivat in jo okrasiš šele naslednji dan? 🙂 Večini je to najbrž jasno, meni pa žal ni.

  1. December 16, 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.