Bounty mousse torta brez peke

You may also like...

35 Responses

  1. Nika says:

    Z zelatino nisva prijateljici, zato me zanima, ce je mozno uporabiti zelatino fix? Koliko pa?

  2. janja says:

    S čim lahko nadomestim kondenzirano mleko? Z maslom?

  3. Patricija says:

    Pozdravljena.

    mene pa samo zanima a je lahko kondenzirano mleko v plocevinki od Nestle?

  4. Nika says:

    Z želatino nisva prijateljici, zato me zanima, če je možno uporabiti želatino fix? Koliko jo je potrebno dati?

  5. Anja says:

    Pozdravljena,
    mene pa zanima v katerem mercatorju se kupi to kondenzirano mleko ker ga v okolici kranj / skofja loka zal ne najdem 🙁 ali ga lahko s cim nadomestim in kaksen je postopek?
    Hvala vnaprej za odgovor

  6. Lili says:

    Pozdravljeni,

    mene pa zanima če lahko uporabim kondenzirano mleko za kavo 7,5%maščobe iz Hoferja?

    Lp

    • midva says:

      Lili pozdravljena!
      Nisva poskusila še s tem mlekom, tako da nisva prepričana, kako bi se obneslo. Njegova konsistenca je namreč veliko bolj redka od tistega v tubi. Lp, Midva:)

  7. Hana says:

    Sem jo pripravila mami za rojstni dan… in na koncu ostala brez enega samega “pajsa”…
    Očitno je bila odlična 🙂

  8. Andreja says:

    Pozdravljena vidva 😉

    Zanima me, ali lahko na koncu torto okrasim s smetano ali to ni dobra ideja? 😉
    Hvala.

  9. Eva says:

    Bi lahko uporabila agar agar namesto zelatine?

  10. Lea says:

    Živjo. Se da namesto kondenziranega mleka uporabiti tudi kokosovo olje?

    • midva says:

      Pozdravljena Lea!

      Lahko, samo potem moraš maso sladkati s sladkorjem v prahu, če ne ne bo čisto nič sladko.

      Lp, Midva:)

  11. jasmina says:

    koliko časa pa je potrebno, da lahko beli mousse prelijes na temnega, koliko časa mora biti v hladilniku prvi mousse?

  12. Karmen says:

    Mene pa samo zanima kako daš tole acetatno folijo saj bom prvi delala z njo. To se da ob strani v višino kajne ali na dno? Nevem če prav razumem 😀

  13. Anja says:

    Če bi želela liste želatine zamenjati z želatino v prahu (Hofer), ali morda veste, kakšna bi bila količina? Hvala in lep dan 🙂

    • midva says:

      Anja,
      Ena vrečka želatine v prahu ustreza šestim v lističih. V čokoladni mousse gre tako pol vrečke, v kokosovega pa 2/3.
      Veselo sladkanje 🙂

  14. Petra says:

    Zivjo, vidva. Najprej pohvala vajinim receptom. Prvič so mi torte uspele kot je treba… Zanima me, ali je treba paziti, da smetana ne zavre ko topis čokolado v njej? Hvala in lep dan!

    • midva says:

      Živijo, Petra!

      Ja, paziti je potrebno, da se zmes s sladko smetano ne segreje preveč. Pri temni čokoladi ni problema, tudi, če kratko zavre. Pri mlečni in beli čokoladi pa je potrebno več previdnosti, zato se topita pri srednji temperaturi.

      LP, Midva

  15. Ajda says:

    Živjo,
    Jaz pa nisem dobila bele čokoloade s kokosom ampak samo belo. Ali lahko v beli mousse dam kokosovo moko (koliko) ali bo bolje, če dam samo belo čokoloado?
    Hvala in lp

  16. Lea says:

    Živjo,

    bi lahko namesto spodnjega dela s kokosom uporabila plast iz piškotov in masla?

    Hvala in lp

  17. Taja says:

    Živjo, super recept, sem preizkusila dvakrat in res je odlična! Me pa zanima, kje se da v trgovinah dobiti tole acetatno folijo?

    • midva says:

      Taja,
      naju veseli, da tako uspešno pečeš po najinih receptih 🙂 Acetatno folijo je moč kupiti v specializiranih prodajalnah za slaščičarje, kot je Peki v LJ in MB.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.