Torta tropski gozd brez moke

You may also like...

22 Responses

  1. Tadeja says:

    Živjo! Zamina me, ali bi šlo “skozi”, da bi na vrhu dala ganaš iz bele čokolade?

  2. Tadeja says:

    Sem naredila tole torto, sicer malo modificirano. Bila je božanska. Testo je bilo Hersey biskvit, na vrhu pa žele iz borovnic. Mljask …. ODLIČNA.

  3. Urška says:

    Živijo! 🙂 recept izgleda bozanski in ga nameravam naredit cez vikend kot rojstnodnevno tortico. Zanima pa me kako lahko okrasim torto, oz. s cim lahko nadomestim sveze borovnice na vrhu torte (ker se jih skoraj da ne dobi vec)?
    Hvala!

    • midva says:

      Pozdravljena Urška!
      Za zadnjo plas ti predlagava, da narediš malo več borovničeve osnove, da je dobiš toliko da pride še po vrhu tortice. Ali pa tortico okrasš z kakšnim drugim sadjem in svežim cvetjem. Lp, Midva;)

  4. Neža says:

    Živijo! Kokosova moka je mišljen nariban kokos (in ne razmaščena kokosova moka)?
    Hvala, Neža

  5. Maja says:

    Pozdravljeni!
    Bi bilo mozno namest koksa dati v biskvit moko

    • midva says:

      Maja lahko naredite biskvt po receptu bele torte iz najinega bloga. V katerem so samo beljaki in moka brez kokosa. Lp, Midva:)

  6. Alja says:

    Živijo, ravnokar delam tortico. Vprasanje imam ze na zacetku, ali mora biti biskvit cvrst, ni ravno taksen da bi se vlil v pekac. Naredila sem biskvit po receptu. Hvalaa 🙂

  7. Pati says:

    Živjo. Mene pa zanima, kako naj čim bolje vmešam raztopljeno želatino v mascarpone, da ne bi postalo grudasto. Hvala že vnaprej. 🙂

  8. Manca says:

    Živjo, torta mi je prvič uspela brezhibno, okusi so božanski!
    Zanima me, ali lahko borovnice zamenjam npr. z malinami? 🙂

  9. Nadja says:

    Lep pozdrav 😁
    Ze ob branju se mi cedijo sline 😋😋
    Zanima me ali lahko liste zelatine nadomestim z zelatino v prahu ker nekako raje delam z njo kot z listici 😊

    Hvala za odgovor

    Pozdravcki
    Nadja

  10. sj says:

    Živjo,
    bi lahko uporabila biskvit iz recepta jogortove torte z gozdnimi sadeži? Imamo raje manj kokosa.
    Super sta.
    Hvala za odgovor.
    Lp

  11. Ne-Ja says:

    Tale tortica me je orngi zamiklala…ker pa je naša slavljenka želela skuto, se nisem upala kar menjati maskarpone s skuto… Bi to šlo skozi, ali bi morala še kkašno sestavino prilagoditi? Tako sem uporabila samo biskvit – koks in maline so zakon. Več o podvigu pa tukja: http://odmenezatebe.blogspot.com/2019/06/za-karin.html

    Hvala vama za super recepte, bo še kakšnen v kratkem preizkušen :).

  12. Monika says:

    Živjo, zanima me koliko je mišljeno limoninga sladkorja saj prodajajo več pakiranj. Kupila sem kotanyi 20g. Ali se testo kaj namaka? Lep pozdravček

  1. February 26, 2019

    […] Rumenjake penasto stepi skupaj s sladkorjem. Beljakov danes ne potrebuješ, lahko pa z njimi ustvariš kaj drugega, na primer TROPSKI GOZD. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.