OREO črni gozdiček

You may also like...

10 Responses

  1. Nataša says:

    Pozdravljeni
    Zanima me, koliko gustina uporabite za višnjev preliv? Ali se čokoladna krema strdi, glede na to, da ni želatine?
    Hvala, lep pozdrav

    • midva says:

      Nataša,
      za preliv sva uporabila 1 žlico gustina. Čokoladna krema pa ne potrebuje želatine, ker je ohlajena že tako dovolj čvrsta.

  2. Sara says:

    Pozdravljeni

    Zanima me kakšno čokolado lahko uporabim namesto čokoladnih kapljic Bam?
    Hvala
    Lp

  3. MATEJA says:

    Pozdravljena,

    mene pa zanima kako sta pripravila to belo ( smetanovo) dekoracijo na vrhu?
    Samo stepena smetana ali sta se kaj dodala da je bolj obstojna?

  4. Jana says:

    Pozdravljeni,
    imam 2 vprasanji..ali lahko dam tudi v visnjev preliv visnje iz kompota? In pa kako visoka pride torta pri modelu, ki sta ga uporabila?
    Lep pozdrav, Jana

  5. Katja says:

    Pozdravljeni,
    najprej pohvala za res super recepte. Pecem torte le se po vajinih nasvetih 😊
    Zanima me, ali bi lahko namesto oreo podlage dala kaksen biskvit druge torte? Ki bi pa vseeno vkljuceval oreo piskote? 🤔

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.