Torta jagodna Milka

You may also like...

37 Responses

  1. Maja says:

    Pozdravček,
    rada bi pripravila vajino jagodno torto s tremi plastmi biskvita. Ali bo dovolj, če podvojim količino za biskvit?

  2. Lia says:

    Pozdravljeni!
    Ali biskvita ni potrebno nič namočiti?
    Hvala

  3. Meta says:

    Pozdravljeni! Zanima me čas priprave torte? hvala za odgovor

  4. Pera says:

    Zelo zelo dobra torta!!! Okus me pa spominja na planica sladoled 🙂

  5. estrela says:

    Ali morajo nujno biti jagode zmrznjene, ali so lahko sveze?

  6. Maryann says:

    Torta je bila božanskaaaa…. še posebej za ljubitelje čokolade.

  7. Andreja says:

    Sta kremi fajn kremasti ali bolj čvrsti zaradi želatine?

  8. Sasa says:

    Pozdravljeni mozo bi naredila za rd tole tortico..in se nikoli nisem delala s to folijo pa me zanima ce mi lahko to malo bolj opisete prosim kaksna slikica ne bi bila odvec…hvala 😊😊

    • midva says:

      Pozdravljena Saša. Acetatna folija je kot folija za prosojnice. Prodajajo jo tudi v vseh cvetličarnah. Potem to folijo namestite okoli pekača, da dobite lepše in bolj čiste robove. Lp, Midva:)

  9. Tina says:

    Lahko vprašam, so kreme dovolj čvrste, da torto prekrijem z ticina maso? Seveda bi vmes dala še eno plast biskvita.

  10. Jasmina says:

    Zdravo 🙂 Mene pa zanima koliko časa mora biti prva – milka krema na hladnem, preden nanesemo jagodno?

  11. Petra says:

    Kako pa pri teh kremah uporabiš želatino fix?

  12. tatjana says:

    A z borovnicam bi šlo…namesto jagod

  13. špela says:

    kako, daš torto iz pekača na okrasni pladenj ?

    • midva says:

      Špela,
      predlagava, da s sestavljanjem torte pričneš ravno na tortni podlagi. Nanjo postavi biskvit, okoli njega zategni obroč za torte in nadaljuj z gradnjo.
      Če torto gradiš v pekaču s snemljivim obodom, je potrebno prestaviti torto z dna pekača, za kar uporabiš dve širši lopatki, ki jih porineš pod torto z obeh strani.
      Ta torta je dovolj kompaktna in bi morala zdržati tako selitev.

      LP, Midva

  14. Kaja says:

    Zanima me ali bi lahko biskvit nadomestila z mletimi ali zdrobljenimi piskoti?

  15. Alja says:

    Živjo. Mene pa zanima, kako hitro lahko začnemo z okraševanjem? Se bojim da jutri zjutraj ne bo casa:(
    Hvala!

  16. Anja says:

    Zivjo, zanima me ali lahko uporabim cokolado milko s koscki Oreo ali bo “pretezka” za kremo?

  17. Andreja says:

    Zdravo! rada bi spekla biskvit za tri plasti biskvita in ga dvakrat prerezala. Torej, če potrojim sestavine za biskvit, koliko dlje bi ga morala peči? Hvala 🙂 lep dan želim!

  18. Eva says:

    Živjo, mene pa zanima, ko dasta biskvit pečt na model za torte, a zategneta že obroč za torto v tej fazi? Namreč če tega ne naredim, mi biskvit teče mimo. Hvala za odg 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.