Štrudel torta

You may also like...

18 Responses

  1. Iza says:

    Rada bi naredila torto s premerom 24cm.. s koliko moram pomnoziti sestavine? Lp

  2. ninchy says:

    Mene samo zanima če so sestavine za pekač premera 20 cm?

  3. Katarina says:

    Oila, mene pa zanima, ali je treba puding prej skuhati ali samo v vsebino iz vrečke vmešaš vodo?
    HVALA!

  4. Brigita says:

    S čim lahko nadomestim želatino…? Sem vegi in želatine ne uporabljam, agar pa uporabljam samo pri kuhanih kremah… A gre tudi, če ga ne segrevam…?

  5. Neva L says:

    Odlična je tale tortica, danes je bila na meniju. Zanimiv recept, rezultat pa slastna, kremasta in ne preveč osladna torta. Okusi se harmonično prepletajo in nobena sestavina preveč ne izstopa. Mojemu mnenju se pridružujejo tudi gostje. 😊

  6. Katja says:

    Katero vrsto jabolk ste pa uporabili, da je okus ravno pravšnji (se pravi ne prekisel)? Hvala za odgovor 🙂

  7. kata says:

    Zanima me, če bi lahko namesto skute uporabila mascarpone?

    Hvala!

  8. Petra says:

    Ali je možno tortico narest z kupljeno ze narejeno čežano

  9. Nika says:

    Kako bi lahko to tortico naredila na primer v obliki rezin, uporabila bi kremi, ki sta odlični, kaj bi kot podlago lahko?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.