Pomarančni razpokančki

You may also like...

15 Responses

  1. Mojca says:

    Ali se razpokančki primerno razpočijo tudi ob pirini beli moki?

  2. Janja says:

    Ali izpadejo zelo sladki? Lahko za maso zmanjšam količino sladkorja?

  3. Lea says:

    Ali lahko v testo dam manj sladkorja? Npr. 100g namesto 200g?

  4. Aly says:

    Joj meni pa nikakor ne ratajo tej pokančki. Sicer piškotki so dobri samo nikakor mi ne spokajo tako lepo. Kaj počnem narobe?

  5. Tadeja says:

    Ali je v receptu mišljen pomarančni sok iz sveže iztisnjenih pomaranč ali kupljen pomarančni sok iz tetrapaka?

  6. Tjaša says:

    Zeloooo dobri, krhki, pomarančni,…Naslednjič bom delala še manjše kroglice, tokrat so se mi razpočile v kar velike piškote. Pa v maso bom dala manj sladkorja. So pa fina sprememba, da ni vedno na mizi le čokoladna različica.

  7. Mateja says:

    Zanima me v kolikem casu jih je potrebno porabiti? Se zaradi pomarancnega soka hitreje pokvarijo? Hvala!

  8. Jasna says:

    Kaj mislita, bi slo tudi z limoninim sokom ali bi bili prevec kisli? Ali pa, ce limonin sok zmesam z malo vode?
    Lp, Jasna

    • midva says:

      Jasna,

      namesto pomarančnega soka uporabi 2-3 žlice limoninega soka in vodo, zraven pa še limonino lupinico in limonin sladkor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.