Piškoti krhki cimetovi rogljički

You may also like...

17 Responses

  1. Katja says:

    Juhu! a je možno, da v receptu za testo nekaj ne štima? veliko maščobe in tekočih sestavin za 300 g moke se mi zdi 🙂

  2. Draga says:

    Odlični, samo moji niso tako lepi,

  3. Nina says:

    180 stopinj na ventilaciji?
    Hvala

  4. Nika says:

    Ali lahko uporabim za nadev namesto sladkorja in cimeta npr. čokolado v prahu in cimet, ali čokolado v prahu in drobljene lešnike?

  5. Simona says:

    Kako dolgo stojijo? Predvidevam, da se jih ne da hraniti kot piškote, ampak v hladilniku?
    Ravnokar je masa iz hladilnika…gremo na delo 😋

  6. Tjaša says:

    Živjo, mene pa samo zanima koliko časa lahko rogljički “počakajo” v zaprti posodi? Hvala in lp

  7. Suzana says:

    Bi uspeli tudi brez jajca? Oz s čim ga lahko nadomestim?
    Ne smemo jajca 😞
    Hvala

  8. Hana says:

    Odlični! Eden izmed najljubših božičnih receptkov 🙂
    Jih delam že drugo leto.

  9. Nina says:

    Zanima me kakšen sladkor je uporabljen .. v prahu? In katera moka ?
    Hvala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.