Piškoti za začetnike

You may also like...

3 Responses

  1. Špela says:

    Pozdravljeni,
    vsakič ko pečem te krhke piškote, se mi le ti naslendji dan zmehčajo, kljub temu da jih hranim v zaprti posodi in jih popolnoma ohladim preden jih spravim vanjo. Zanima me ali morda veste zakaj se to dogaja in kaj lahko spremenim, da se mi v prihodnje to ne bo dogajalo.
    Hvala lepa za odgovor in obilo vrhunske peke še naprej😊.

    • midva says:

      Špela,

      naslednji dan se ne bi smeli zmehčati. Zmehčajo se, ker vlaga ne more uiti iz posode. Predlagava, da prvi dan pustiš posodo malce priprto in vidiš, če je kaj bolje.
      Obstaja pa tudi trik s soljo, ki jo zavito v mošnjiček postaviš v posodo s piškoti. Vso odvečno vlago bo pridno posrkala.

      Lp, Midva

  2. Tonuška says:

    Dobri so bi li piskoti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.