Borovničev cheesecake brez peke

You may also like...

22 Responses

  1. Urška says:

    Zanima me, če lahko namesto namaza z lešniki in kakavom dam nutello?

  2. Urša says:

    Živjo, bi šlo s tortnim modelom premer 26cm? Lp Urša

  3. Kaja says:

    Ne sprašujem sicer za to torto, vendar na splošno, če mi lahko svetujeta. 🙂 Ali je torto bolje okrasiti en dan prej ko jo spečeš ali naslednji dan?(se pravi preko npr. ganache ali kaj podobnega) lp in hvala za odgovor:)

    • midva says:

      Zdravo Kaja!
      Midva vedno tortico pustiva čez noč v hladilniku. Nato jo naslednji dan, dava ven iz oboda ter jo popolnoma okrasiva torej ganache in ostali okraski ali sladka smetana, maslena krema itd…

  4. Majda says:

    Zanima me ali lahko uporabim tudi zmrznjene borovnice? Če ja, kaj predlagata, jih je bolje predhodno odtaliti ali kar zmrzjene vreči v lonec?

    • midva says:

      Zdravo Majda! Seveda lahko uporabiš zamrznjene borovnice, ne rabiš jih nič odtaliti, kar v lonec z njimi:) Lp, Midva;)

  5. Sara says:

    Lahko namesto borovnic uporabim katero drugo sadje? Lp

  6. Vesna says:

    Kakšen kakav pride v zadnjo plast? Sladki ali grenki?

  7. Teja says:

    Zdravo!

    Zanima me ali bi lahko namesto želatine uporabila želatino fix? 🙂

  8. gita says:

    Mene pa zanima, kaj je trik, da obod tortice tako lepo izgleda, Se jih kako izreže? Meni se vedno kaj strga, ali razmaže:(

  9. Sandra says:

    Pozdravljena Vidva 🙂

    Kje kupita tole acetatno folijo? Jaz sem jo iskala že v vseh večjih supermarketih pa se nikjer ne dobi.

    Hvala.

    • Ne-Ja says:

      Se slinim nad receptom, ker iščem en hud recept za sestrico, berem komentarje in povsod je dilem aglede te folije – dragi moji, v cvetličarni se dobi to folijo na meter, potem pa jo doma smai prikrojite na želeno dimenzijo :). “midva” , vama pa hvala vama za zanimive recepte, definitivno poizkusim, če ne to rajžo pa ob priliki :).

  10. Sara says:

    Zivijo! Vsaka plast se mora hladiti preden pride druga plast gor?

  11. Nataša says:

    Živijo.Zanima me,zakaj se mi piškotna podlaga zmeraj “prilima”na tortni obod?
    Nataša

  1. December 5, 2019

    […] na mandarine, imava zate cel kup različnih cheesecake tortic: tako z belo čokolado in pasijonko, eno z borovnicami, pa tudi z grozdjem in celo zimski cheesecake ‘Snežna […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.