Pomarančno – čokoladna mousse torta

You may also like...

21 Responses

  1. Patricija says:

    Pozdravljena!

    A bi lahko uporabila 100% pomarancni sok namesto svezih stisnjenih pomaranc?

  2. Petra says:

    Ali se lahko uporabi želatina fix? Koliko bi je potem potrebovala

  3. urska says:

    cudovita je!! hvala za izvirne recepte…

  4. Tina says:

    Vrhunsko! Naredila sem jo za božično večerjo. Pojedli so jo v sekundi- 😍

  5. Hana says:

    Pripravila in je bila odlična!

  6. Simona says:

    Bi lahko na cimetovo plast, pred pomarancno plastjo dala pomarancni zele?

  7. Sandra says:

    Bi bil premer pekaca 28 prevelik za zgoraj navedene sestavine?

  8. Janja says:

    Katero marmelado priporočate? Hvala 😊

  9. Simona says:

    Kje dobiti pomarancni sladkor?

  10. Simona says:

    Zanima me se, kako dolgo mora krema pocivat preden se da gor naslednji sloj?

  11. Petra says:

    Super recept!! Zelo dobra kombinacija okusov! Zadovoljna so konca 😉😄

  12. Klavdija says:

    Zivjo sem Klavdija in vajine recepte zelo sledim imata fantasticne 👍. Zanima me jast bi mozu pa naredila pravokotno premer 24.5 x27.5 a je to dvojna porcija od vajine 1 okrogle? Hvala za odgovor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.