Vanilijeva marmorirana torta

You may also like...

9 Responses

  1. Katja says:

    Super recepti 👋🌸🌷. S čim sta okrasila torts in kje sta kupila okraske? Hvala in lep dan, Katja

  2. Pia says:

    Ali lahko namesto vanilikeve paste uporabim naravno aromo burbonske vanilije dr. Oetker?

    • midva says:

      Pia,

      ne, vanilijeva pasta je v bistvu bourbonska vanilija, zato priporočava, da je uporabiš 1,5 stroka.
      Te arome še nisva poskusila in ti ne moreva svetovati o količini.

      LP, Midva

  3. Monika says:

    Živijo!
    Mene pa samo zanima ali se da to torto lepo prestaviti na kartonasto dno ali je bolje ce naredim kar direktno na to dno? Hvala za odgovor

  4. Dragica says:

    Torta je božanska.

  5. Katja says:

    Hej,
    mene pa zanima, kaj naj dodam v drugi del kreme namesto kakava, da ne bi bila belo-rjava, pač pa belo-roza? Da ni barvilo, sadje pa itak ne, ker bi se krema verjetno razlila 🤔? Hvala za hiter odgovor, Katja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.