Torta Raffaello malina

You may also like...

22 Responses

  1. Bernarda says:

    Torta je zelo okusna. Hvala za recepte, ki jih naredim tud jaz, ki nimam veliko izkušenj s peko.:)))

  2. Sandra says:

    Pozdravljeni, lahko vprašam katere piškote ste uporabili za dno? Hvala 🙂

  3. Nina says:

    Živjo,
    zanima me kakšne piškote sta uporabila za tortno dno?

  4. luna says:

    tale torta je fantastična. naredila sem jo za rd od moje babice in je šla v parih minutah. vsi so jo hvalili. zdej vsaj vem kje iskat recepte.

  5. Tjaša says:

    Vaše torte so TOP!!!! Me pa zanima (mogoče sem spregledala) kolikšna mera ke za to torto? Velikost modela.
    Hvala

  6. Urban says:

    Živjo,

    Mene pa zanima, kje dobim rafaello malina ? Torte se lotim ta teden, pa bi rad vedel kje dobim sestavine

  7. Nina says:

    Se lahko uporabijo za želirno plast zamrznjene maline? Verjetno lahko te količine uporabim v pekaču 22 cm, ali? Hvala.

  8. Barbara says:

    Pozdravljeni, ker nimam okroglega modela, bi uporabila kvadratnega nastavljivega. Morda veste, na katero velikost bi ga nastavila? Hvala 😉

  9. Jana says:

    Se lahko linolada zamenja z bam kokos namazom?

    Hvala!

  10. Masa says:

    Imam vprasanje-vse sem naredila kot pise a ko sem zmesala kremo z zelatino v smetano so se pojavili strjeni delci zelatine.prej sm jo res segrevala in zmiksala v mascarpone. Kako lahko resim zadevo? Ali je krema za stran?

    Hvalaaa

    • midva says:

      Masa,

      želatina mora biti res vroča in stopljena, v kremo pa jo je potrebno zmešati električno.
      Ja, v takem primeru naredi novo kremo, to pa postrezi v kozarčkih 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.