Skutna torta s hruškami

You may also like...

6 Responses

  1. Martina says:

    Ali je vseeno če za količino sestavin vzamem tortni premer 18 cm?

  2. Melita says:

    Torto sem delala po receptu.
    V pokuhane in spasirane hruške, sem v toplo (ne vročo ) zmes dala 3 lističe namočene in ožete želatine.
    Vendar želatina ni delovala niti malo. Na vrhu torte imam zdaj sadno kašo – upam, da ne bo vse zlezlo dol, ko snamem obod. To se mi je že kdaj zgodilo – z malinami, jagodami. Želatino pripravim po navodilih in res ne vem ,kje ga fiksam ;(((
    Hvala za nasvet
    M.

    • midva says:

      Melita,

      želatina nujno potrebuje vročino, da se povsem stopi. Če jo mešaš v zmes, mora biti ta vroča, še vedno na šporgetu.

      • Neža Filipič says:

        Moram pohvalit vaše torte,bravoo. Jih delam in so vse super. Zanime me tale,hruškova. Če dam skutno maso na toplo podlago kosmičev,je lahko stopljena potem,ko jo režemo?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.