Sacher rolada

You may also like...

11 Responses

  1. Katja says:

    Odlična!!! Mi smo si jo naredili kar namesto torte ib se toplo pojedli… naslednjič upam da poskusimo se ograjeno varjanto. Smo pa nakazali s česnjevo marmelado in je bilo dobro, da “gate para”.😂 pravzaprav je to prva z rulada, ki je uspela.

  2. Katja says:

    He he he… 😆popravki: namazali, ohlajeno…

  3. Katja T says:

    Samo preverjam -pekač iz pečice je mišljen prav tisti veliki kvadratni pekač, ki pride zraven s pečico? Da hitro te dni sprobamo recept…

  4. Katja says:

    Rolada je odlicna! 😁 Ampak mi vedno poci, pa ne vem razloga 🤔🙁

  5. Vesna says:

    Kaj dam lahko namesto moke (mora biti brez glutena) in da mi bo vseeno ratala, pa seveda ali v isti količini.
    LP in hvala, Vesna

    • midva says:

      Vesna,
      najbolje bo, da moko zamenjaš kar z brezglutensko moko, za količino pa preveri razmerje, ki je navedeno na embalaži.
      LP, mIdva 🙂

  6. Anita says:

    Jaz sem jo ohladila minuto dve, namazala s segreto marelicno marmelado in takoj pričela zvijati, pa mi je počila. Ne vem, kaj sem naredila narobe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.