Pica s špinačnim testom

You may also like...

8 Responses

  1. Uroš says:

    Ja kako pa je to UBER SIMPATISCH napisano! Ne samo, da je zadeva TOP iz kota prehrambenega režima, še to, da je tako lepo pofotkano in zapisano, človeka prepriča da sta vi2 pa res ena dva pozitivca in optimista.
    Še več takšnih!!

    Hvala in VSEKAKOR sta CTRl+D v mojo mapo “BLOGI that amazes me” 😀

    Vse dobro!

    • midva says:

      Hvala, Uroš!
      Konkretno nama laska tvoje navdušenje nad pico in spremljajočim besedilom!
      Prepričana sva, da ti bo zelena pica teknila 🙂

      • Uroš says:

        Hvala lepa za odgovor in mnenje. Sem se že bal, da sem preveč “zapacal” vajin SRČKAST (yet i dont mean that in a bad or childish way) BLOG, ter sfižil celotno poanto zelene pizze!

        Sta pa za mene, i mean it, top med videnimi blogi.
        Nikakor ne dvomi, da sta tudi kot osebi 1A!

  2. zvone says:

    Kdaj pa prideta skuhat k meni?
    ATA

  3. Dea says:

    Se lahko uporabi tudi zmrznjena špinača ? Verjetno bi šlo, kajne ? Drugače pa extra njami recept, komaj čakam da sprobam !

    • midva says:

      Zdravo Dea!
      Seveda, brez problema lahko uporabiš zamrznjeno špinačo!Se pa priporočava za kakšno sliko tega zelenega frizbija;) Lp, Midva

  4. Eva says:

    Hej! Res supeeer recept je ta pica 🙂 Delala sem jo že pred časom in prav noben član družine je ne more pozabiti. Najbolj navdušena je bila sestra, ki mi od takrat vsaj enkrat tedensko skoraj ukaže, da pa je zdaj že res skrajni čas, da jo ponovno naredim. Se pa iskreno povedano tega malce izogibam, saj je testo razpadalo in je bilo veliko packarije, čeprav je bilo božanskega okusa. Je krivo, ker sem uporabljala zamrznjeno špinačo? Verjetno bi morala v tem primeru dodati nekaj moke. Vsekakor pa bom zdaj, ko se dobi sveža špinača poskusila še z njo 😀 in ko že pišem tale spis moram pohvaliti tudi vajino nadvse zabavno in koristno spletno stran, ki jo zelo rada “listam” 😀

    • midva says:

      Eva, hvala za pohvale 😉

      Ja, razpadajočemu testu botruje uporaba zamrznjene špinače. S svežo ne boš imela težav.
      Veselo picopeko ti želiva!

      LP, Midva 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.