Mousse torta z belo čokolado in malinami

You may also like...

12 Responses

  1. Nataša says:

    Jaz bi naredila torto veliko 26 cm, potem je prvi biskvit velik 20cm, je tako?
    Hvala, lp

  2. Lara says:

    Pozdravljeni!
    Zanima me, če lahko to torto “zgradiš” tudi na način, da mousse kramo zliješ v večji tortni obroč kjer je biskvit z želejem? Hvala za odgovor.

  3. Ana says:

    Pozdravljeni!
    Ali ima torta kaj drugačen okus in strukturo, ker je bila zamrznjena?
    Ali jo lahko za mirror glaze le dobro ohladimo, ali jo je potrebno zamrzniti?
    Hvala in lp

    • midva says:

      Ana,

      povratna informacija nekaj sledilk je, da so torto le dobro shladile, pa so imele dober rezultat z mirror glaze. Midva sicer nisva poskusila brez zamrzovanja.
      Zaradi zamrzovanja pa se tej torti ne spremeni okus ali tekstura.

  4. Maja says:

    Lahko namesto bele čokolade uporabim navadno jedilno? Ali ostaja potem razmerje ostalih sestavin isto?
    Hvala.

  5. Kaja Šafar says:

    Pozdravljena!
    Mene pa zanima, ali je lahko namesto malin uporabim višnje? Poleg tega pa me zanima še tekstura želeja, a je precej želatinast – tak trden, kompakten – naša slavljenka namreč ne mara ‘preveč’ želatinastih delov torte :’)

    Hvala!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.