Hitra pašteta iz prekajenih piščančjih prsi
Ekspres injekcija okusa
Med vso to praznično kuharijo je hiter in enostaven recept zlata vreden. Tale brzinska paštetka se za svoj izjemen okus lahko zahvali prekajenemu piščančjemu fileju in nenadkriljivim začimbam Kotányi.
Še več takih in drugačnih slastnih receptov si lahko ogledaš na Tjašinem simpatičnem Instagram profilu TUKAJ. Sledi ji in bodi na tekočem, kako ga kulinarično biksava.
Sestavine:
170 g prekajenega piščančjega fileja
2 zvrhani žlici sirnega namaza Philadelphia
1 žlička zrnaste čebule Kotányi
1 žlička mlete sladke paprike Kotányi
sol
poper
Naročnik recepta je Kotányi Slovenija, njihovo izjemno ponudbo začimb si lahko ogledaš tu: KLIK.
Postopek
- Prekajen piščančji file nareži na manjše kose, ki jih skupaj z namazom, čebulo v prahu, sladko papriko, soljo in poprom vržeš v posodo sekljalnika.
- Vse skupaj pošteno zmiksaj v pašteto.
- Pograbi dresirno vrečko in z njo nabrizgaj pašteto na rezine kruha.
Ne pozabi, več o najinih kulinaričnih podvigih si lahko ogledaš na Tjašinem Instagram profilu: KLIK!