Ferrero Rocher šarkelj

You may also like...

5 Responses

  1. Mateja says:

    Pozdravljeni, ko za kremo zmiksaš sladko smetano do čvrstega (se pravi, da do trdega) in dodaš nutelo premešaš, na koncu pa še dodaš strgan biskvit in s paličnim vse premešaš, me zanima ali se sladka smetana ne sesiri???? Smetana je že namreč prej zmiksana čisto do konca potem pa še s paličnim. Hvala.

  2. Eva says:

    Pozdravljena,

    super izgleda 🙂 jutri ga bom spekla za svoje sodelavke …
    Me pa zanima premer “pekača”?

    Lepe praznike,
    Eva

  3. Nika says:

    Meni je šarkelj takoj, ko sem mu odreza vrh in pobrala ven biskvit. Ko sem pa noter dala smetano, Nutello in biskvit, se je pa popolnoma sesul 🙁 Prestavila sem ga v obod za tortice, da je držal “stene” skupaj. What went wrong?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.