After Eight torta

You may also like...

8 Responses

  1. Irenca says:

    Pozdravljena! Hvala za super krasne recepte. Zanima me, kje bi se dalo dobiti metino aromo? Hvala 🙂

  2. Tanja says:

    Živjo, a za drugo kremo rabim kaj zelene barve, al jo da metina aroma kaj od sebe?
    LpT

    • midva says:

      Pozdravljena Tanja. Midva sva v Hipermarketu Mercator kupila metino aromo katera je zeleno obarvana in sicer jo imajo na odelku kjer je vse za pripravo slaščič, proizvajalec pa je Etol. Lp, Midva

  3. Anemari says:

    Lepo pozdravljeni! Zanima me kako nadomestim želatino z agar-agarjem? Kakšno razmerje, postopek,… Najlepša hvala za odgovor 🙂

    • Klara says:

      Jaz vedno želatino nadomestim z agar-agarjem. Čisto preprosto je; namesto da v vodi “napihneš” želatino, streseš agar-agar v vodo v majhno kozico (za okoli 10g agar-agarja damo 1dl vode) . Mešaš dokler se vidno (in občutno) ne zgosti, okoli 2 minuti. Potem malo počakamo in vmešamo v smetano, mascarpone,.. Drugače naj bi 10g zadoščalo za 6 lističev želatine, a jaz “za zihr” raje uporabim to kot nadomestilo za 3-4 lističe 🙂 Pa vso srečo!

  4. Tjaša says:

    Mene pa zanima če lahko biskvit namesto da ga prerežem spečem v dveh delih? Potem najbrž potrebuje cca.30 min za peko? Hvala in lp:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.