Posmrekan brownie

You may also like...

17 Responses

  1. Katarina says:

    Lahko naslednji teden to uporabim za tutorial torek na maminimazi? 🙂 seveda z linki do bloga

  2. Tina says:

    Čeprou me kuhanje in peka nista nikoli veselila, z največjim veseljem prebiram vajine recepte.. cedijo se mi sline in pošteno sta me nasmejala =) me prou zanima s čim nas bosta presenetila 25.12. =)

  3. Katarina says:

    BTW najbolj izvirno in zabavno napisani recepti ever 🙂

  4. MaMi says:

    To leto bo pa slasten predbozicni cas. Blagor preskusevalcem:)

  5. Nusa says:

    Uuuu kako lepo zgleda! Okus pa se boljsi 🙂

  6. Marjeta says:

    super ideje!

  7. Maša says:

    njamska, tole bo pa treba narest…zgleda ful dobr 😉 btw, super sta se spomnila, upam, da bo še velik dobrih receptov 🙂

  8. Dolores says:

    Super recepti, simaptični na polno. Nekaj tako preprostega in super predstavljenega. Bravo vi2 😉

  9. Urška says:

    Zdravo,
    danes spekla pecivo po tem receptu in je zelo trd. Mi znate povedati, zakaj?

    Hvala in lp.

    Urška Hutar

    • midva says:

      Zdravo, Urška.

      Verjetno problem tiči v peki. Uporabljate navadno ali ventilacijsko pečico? Koliko časa ste pecivo pekli?
      Sveži browniji so mehki, ohlajeni pa postanejo malo drobljivi (a ne pretrdi).
      Poskusite jih pogreti v mikrovalovni pečici.

  10. Janja says:

    S čem bi lahko nadomestila sladkorne palčke?:).

  11. Alja says:

    Živjo!
    Kkašna je pa velikost pekača?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.