Presna borovničeva torta

You may also like...

12 Responses

  1. Tanja says:

    Živjo. Mogoče neumno vprašanje, ampak ok – čemu ta folija po obodu pekača? Čisto estetski učinek, ker bi brez nje ob odstranjevanju oboda bila možna kakšna “nesreča”? Men je delo z njo ponavadi odveč, mi vedno nagaja 🙂

    • midva says:

      Tanja tako je folija je iz čisto estetskega razloga, da pridejo robovi os torte bolj gladki. Tortica pa vseeno lepo uspe tudi brez nje.

  2. Mojca says:

    Kaj je misljeno s kokosovim maslom?je to kokosova mast ali kaj drugegapodobnega?

  3. Maša says:

    kaj lahko pri tem receptu uporabim namesto agavinega sirupa?

  4. Mirjam says:

    Zdravo
    Ja možna kakšna alternativa kokosovem mleku? Naš fant namreč ne mara okusa po kokosu ☺️. Hvala in lp

  5. Simona says:

    Kaj pa se lahko uporabi namesto kokosovega masla?

  6. Darja says:

    Hejla!
    Mene pa zanima kako rata tako lepa vijolicne barva kreme.Sama sem ze naredila kar nekaj borovnicevih tort pa nikoli ne dobim tako izrazite vijolicne barve? Pa sem delala tako z domacimi kot kupljenimi borovnicami.hvala

  7. Polona says:

    Pozdravljeni!

    Zanima me, če gre za sveže dateljne oz., če se suhe mora namočiti.
    Hvala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.