Presna borovničeva torta

You may also like...

29 Responses

  1. Tanja says:

    Živjo. Mogoče neumno vprašanje, ampak ok – čemu ta folija po obodu pekača? Čisto estetski učinek, ker bi brez nje ob odstranjevanju oboda bila možna kakšna “nesreča”? Men je delo z njo ponavadi odveč, mi vedno nagaja 🙂

    • midva says:

      Tanja tako je folija je iz čisto estetskega razloga, da pridejo robovi os torte bolj gladki. Tortica pa vseeno lepo uspe tudi brez nje.

  2. Mojca says:

    Kaj je misljeno s kokosovim maslom?je to kokosova mast ali kaj drugegapodobnega?

  3. Maša says:

    kaj lahko pri tem receptu uporabim namesto agavinega sirupa?

  4. Mirjam says:

    Zdravo
    Ja možna kakšna alternativa kokosovem mleku? Naš fant namreč ne mara okusa po kokosu ☺️. Hvala in lp

  5. Simona says:

    Kaj pa se lahko uporabi namesto kokosovega masla?

  6. Darja says:

    Hejla!
    Mene pa zanima kako rata tako lepa vijolicne barva kreme.Sama sem ze naredila kar nekaj borovnicevih tort pa nikoli ne dobim tako izrazite vijolicne barve? Pa sem delala tako z domacimi kot kupljenimi borovnicami.hvala

  7. Polona says:

    Pozdravljeni!

    Zanima me, če gre za sveže dateljne oz., če se suhe mora namočiti.
    Hvala.

  8. Jerneja says:

    Hvala za recept, tortica je zel okusna. Se pa strinjam z Darjinim komentarjem zgoraj: tudi moja krema niti slučajno ni take vijolične barve, čeprav sem uporabila točno enake količine sestavin, še celo več borovnic sem uporabila, pa je v najboljšem primeru bledo-sivo sivkine barve.

  9. maja says:

    Pozdravljena, ali lahko namesto kokosovega masla uporabim kokosovo olje?

  10. Maša says:

    Zdravo.
    Glede na sestavine kreme, me skrbi, da bo krema tekoca in jo bomo na koncu jedli z zlico iz sklede.. kaj jo utrdi? Selatine ni v receptu..

  11. Eva Marolt says:

    Živjo! Najprej, obožujem vajine recepte, vsaka torta do zdaj je uspela, točno tako kot pri vama 🙂
    Zanima pa me, ali lahko uporabim zmrzjene borovnice? Namrec sezonskih še ni, tiste ameriške pa po mojem mnenju ne dajo takšne barve kot je tu? Hvala za odgovor!

    Lp, Eva 🙂

  12. Ajda says:

    Zdravo,
    ali lahko namesto naštetih oreščkov uporabim
    zgolj makadamijo, ali mogoče zato struktura kreme nebo dovolj mehka?

  13. Maja says:

    Hvala za odličen recept! ❤

  14. Karin says:

    Res dober recept…torta izgleda odlično. Imam pa eno vprašanje: zaradi alergije ne smem uživati orehov zato me zanima s čim jih lahko nadomestim? Hvala. Karin

  15. Mirijana says:

    Pozdravljeni
    zanima me, kakšen blender uporabljate ?
    hvala in lp
    Mirijana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.