Mlečno testo – najboljša domača pica

You may also like...

11 Responses

  1. Mi3je says:

    Sta poskusila keramični kamen od boscha? HEZ327000

  2. Anita says:

    Ravno, ko sem že obupovala, da bom sploh kdaj doma znala speči pravo pico, sem si z veliko mero skeptičnosti rekla, da preizkusim še tale zadnji recept, preden se dokončno poslovim od kariere picopeka. In presenečenje!!! Tole je prvi recept, ki je res uspel! Testo je bilo čisto pravo – hrustljavo, na sredi tanjše, rob pa debel in puhast. Kar se okusa tiče, pa lahko rečem samo: “Njami!!!” Hvala vama, da svoje kuharske mojstrovine delita z nami! Veliko kuharskih uspehov še naprej!

    • midva says:

      Anita,

      to je pa res lepo slišati, prav vesela sva 🙂 Od tu naprej pa bo le še boljša!
      Ravno take uspešne zgodbe naju ženejo naprej 🙂

  3. Špela says:

    zdravo!
    mene pa zanima, če bi lahko pico spekla tudi brez kamna za peko?

    Hvala za odgovor in odlične recepte!

    • midva says:

      Špela,

      seveda lahko, le peko boš morala podaljšati za nekaj minut. Morda ne bi bilo slabo tudi vklopiti spodnjega grelca, da zapeče dno 😉

  4. Ana Marija says:

    Pozdravljeni,

    mene pa zanima, če lahko testo za pico naredim en dan prej in pustim v hladilniku?

    • midva says:

      Ana Marija,

      lahko, ampak uporabi le pol vrečke kvasa, da testo ne vzhaja prehitro. Pred peko pa ga daj za nekaj časa na sobno temperaturo.

  5. Nataša says:

    OJ, lahko dam tudi sveži kvas…koliko;)?

  6. Nataša says:

    oj, lahko zamenjam suhi za sveži kvas? Koliko bi ga dodala?
    pa me zanima tudi, če dodam pršut…itd…. je lahko tudi to testo ali bo preveč obtežilo pico? Verjetno bi bilo potem potrebno dlje časa peči pico?
    hvala vnaprej in lp!

  1. May 30, 2020

    […] Kliknite tukaj za VIR Slike […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.