Mlečno testo – najboljša domača pica

You may also like...

6 Responses

  1. Mi3je says:

    Sta poskusila keramični kamen od boscha? HEZ327000

  2. Anita says:

    Ravno, ko sem že obupovala, da bom sploh kdaj doma znala speči pravo pico, sem si z veliko mero skeptičnosti rekla, da preizkusim še tale zadnji recept, preden se dokončno poslovim od kariere picopeka. In presenečenje!!! Tole je prvi recept, ki je res uspel! Testo je bilo čisto pravo – hrustljavo, na sredi tanjše, rob pa debel in puhast. Kar se okusa tiče, pa lahko rečem samo: “Njami!!!” Hvala vama, da svoje kuharske mojstrovine delita z nami! Veliko kuharskih uspehov še naprej!

    • midva says:

      Anita,

      to je pa res lepo slišati, prav vesela sva 🙂 Od tu naprej pa bo le še boljša!
      Ravno take uspešne zgodbe naju ženejo naprej 🙂

  3. Špela says:

    zdravo!
    mene pa zanima, če bi lahko pico spekla tudi brez kamna za peko?

    Hvala za odgovor in odlične recepte!

    • midva says:

      Špela,

      seveda lahko, le peko boš morala podaljšati za nekaj minut. Morda ne bi bilo slabo tudi vklopiti spodnjega grelca, da zapeče dno 😉

  1. May 30, 2020

    […] Kliknite tukaj za VIR Slike […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.