Narastek iz ječmenove kaše

You may also like...

6 Responses

  1. maja says:

    Količine sem točno izmerila, ampak mislim, da je 600 ml mleka le malo preveč. Jaz sem namreč dobila kar precej tekočo maslo, zato sem hitro dodala prašek za vanili puding, da je zadeva vsaj malo bolj kompaktna. Drugače pa je zelo dobro. Naslednjič poskusim za manj mleka. Prosim za vaše mnenje.

    • midva says:

      Zdravo Maja!
      Količina mleka je do ml natančna. Pravilno je, da je masa na začetku precej tekoča, saj ječmen posrka vase vsega med pečenjem, zaradi tega sva pa narastku dodala še jabolka da na koncu ne pride presuho. Lp, Midva:)

  2. Tadeja says:

    Mmm njam, tole pa izgleda simpl:) Bom pa tudi jaz poskusila! Je treba ječmen prej kaj namočiti?

  3. Tjaša says:

    Mogoče malce smešno vprašanje, ampak raje vprašam, da ne česa zgrešim 🙂 ječmenove kaše ni potrebno prej skuhati?
    Hvala za odgovor 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.