Torta z grškim jogurtom, marelicami in bourbonsko vanilijo

You may also like...

7 Responses

  1. Patricija says:

    Pozdravljena!

    Bi lahko nadomestila marelice s kaksnim drugim sadjem? In katerim?
    Lp

  2. petra says:

    pozdravljena,

    kako bi se odnesle marelice iz kompota ali bi bilo boljše kaj zmrznjenega? a bi lahko v luknje pred serviranjem nalila topli preliv, podobno kot za vroče maline, al se bo torta stopila? 😀

    hvala in sladek pozdrav

    • midva says:

      Marelice iz kompota bi se odlično obnesle samo spasiraj jih fino. Sadje preden ga natočiš v luknjice mora biti obvezno ohlajeno, drugače se bo tortica stopila. Lp, Midva:)

  3. Staša says:

    Pozdravljeni,

    se torta že dovolj ohladi v 4 urah ali mora obvezno počivati 6 ur?

    Hvala in lp.

  4. Katja says:

    Odlična torta! (le da smo si mi privoščili malo bolj sladko verzijo)

  5. Klara says:

    Pozdravljeni,
    zanima me, kako lahko zgostim marelični pire. Rada bi, da se razlije vendar, da je bolj gost. Ali bi ga z želatino preveč strdila? Hvala in lep pozdrav.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.