Focaccia s paradižnikom, česnom in zelišči

You may also like...

6 Responses

  1. Mateja says:

    Pozdravljena. Navdušena sem nad vajinimi recepti, prvič bom poizkusila z focaccio, pa me zanima koliko velik pekač uporabita za to količino moke? Hvala in super ustvarjanje še naprej. Mateja

  2. Anja says:

    Ali lahko namesto suhega kvasa uporabim sveži? Koliko pa? Hvala 😁

  3. Alfista says:

    Zakaj ne napišete, koliko časa gnetete in vzhajate testo?

    • midva says:

      Alfista,

      testo se gnete toliko časa, da nastane gladko in voljno testo. Z robotom cca. 6 minut, na roke malce dlje.
      Vzhaja pa toliko časa, da se volumen podvoji, približno 1 uro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.