Bananine rezine z arašidovo kremo

You may also like...

11 Responses

  1. Urška says:

    Živjo! 🙂

    Odličen recept, danes ga bom preizkusila in že komaj čakam sladkanje :))

    Jaz bi samo zamenjala želatino z agar-agarjem, a mi znate povedati, koliko bi ga dala, v tem primeru? Hvala 🙂

    • midva says:

      Zdravo Urška!
      Misliva da bi bilo dovolj malo več kot pol čajne žličke agar agarja. Prijetno sladkanje ti želiva:) lp, Midva

  2. Eva says:

    Pozdravljeni, ravno sem poskušala recept in je med sestavinami za biskvit omenjeno tudi maslo, ki ga potem v navodilih za pripravo ne najdem. Je vseeno za v maso ali samo za namastitev pekača?

    • midva says:

      Eva, povsem prav imaš – v postopku priprave biskvita bi moralo biti navedeno tudi maslo, vendar ni! Za to kriviva spletnega tiskarskega škrata, katerega sva že ujela in mu odvzela ukradene črke.
      Popravek sva hitro vrinila v tekst, kamor spada.
      Hvala za namig!

  3. Klaudija says:

    Zdravo! Zanima me, ali mislite, da bi se recept obnesel tudi za okroglo tortico ali bi bil presuh? 🙂

  4. Peanut says:

    Super recept-moja najljubša kombinacija! 🙂 Ker pa sem to pripravljala za jutrišnje kosilo pri tašči, je seveda nekaj moglo it narobe 😛 Mascarpone mi je postal grudast :((( Že ko sem zmešala mascarpone z arašidovimmaslom je dobil izgled skute. Mešala sem z mikserjem, je bilo to narobe? Sem se pol mantrala in ga pretlačila s paličnim (po moje je nastalo kar maslo 😛 ) in je tekstura bila spet gladka. Za silo bo 😉

    Kljub temu pa bi rada vedela, kje sem ga polomila oz. če se je še komu to zgodilo.

    Hvala vama, res sta super! 🙂

    • midva says:

      Živijo, ni videti, da bi ga kje polomila. Morda je bil mascarpone prehladen, ali pa je bil problem v arašidovem maslu. Morda pa je ravno mešanje z mikserjem pripomoglo k temu.
      Upava, da je se je pri tašči sladica izkazala 🙂

      In hvala za pohvale!

      LP, Midva 🙂

  5. Petra says:

    Živjo.
    Sliši se super recept! Vendar pa s slikic ne morem točno razbrati.. V približno kako velik pekač se dela to pecivo?

  6. Daša says:

    Super recept, če ti je všeč peanut butter. Bananin biskvit je samo pika na i.
    Sem pa dala pri prelivu več čokolade, dručage je bila preveč tekoča. In pa še enkrat več arašidovega masla 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.