Pehtranovi razpokančki

You may also like...

21 Responses

  1. Natasa says:

    Super ideja!

  2. Majda says:

    Zdravo, kaj pa če damo svež pehtran ?

  3. Tanja says:

    Živijo, okus je božanski, ampak po obliki pa moji niso bili razpokančki, ampak podplatki :(. Kje sem ga “popehtranila”?

    Lp Tanja

  4. Dimitrij says:

    Se že pečejo 🙂

  5. Darka Vagaja says:

    Mislim, da manjka podatek za sladkor za testo, tudi na sliki sta sladkor v prahu za posip in sladkor za v testo?

  6. Jerica says:

    Jaz sem delala po stari verziji in sem v maso dala sladkor v prahu…piškotki so prav tako uspeli in so vrhunski! 🙂 Grejo med moje priljubljene recepte!

  7. Marči says:

    Sem prav razumela, da dam lahko maslo iz trgovine? Ali ga moram sama narest iz smetane?

  8. Maja says:

    Živijo! 🙂

    Evo, moram priznat da sem navdušena nad vajino kuho! Ker sem sama še “začetnica” me zanima peka – Ali so navedene stopinje v vajinih receptih za ventilatorsko pečico?

    Potem me zanima še to in sicer ali lahko uporabim kupljeno maslo in svež pehtran?

    Hvala in hooooop! 😀 :))

    • midva says:

      Zdravo Maja,
      Hvala <3. Midva uporabljava klasično pečico tako, da so vse stopinje v najinih receptih za klasične pečice. Seveda lahko uporabiš kupljeno maslo ter svež pehtran. Lp, Midva;)

      • Maja says:

        Hvala za odgovor Vidva! 🙂

        Jutri bom naredila 3 vajine recepte: potico mafinčke, šunko v testu in tele pehtranove cekinčke! 🙂

        Javim kako mi je šlo 😀

        LpM

  9. Ana says:

    Moka pri čokoladnih razpokančkih je bila ostra kaj pa pri tem receptu?
    Hvala in lepe praznike

  10. Didi says:

    Ravnokar naredila razpokančke in so res odlični! 😀 Popoldne poskusim še z vajino potratno potico. Lepe praznike!

  11. Balky says:

    Razpokančki so zakon … Pehtran, da izredno poseben a odličen okus ….

  12. Saša says:

    Tele razpokančki so nori…jaz sem dodala zmrznjen pehtran, mogoče ima premalo okusa. Vem pa, da jih bom še naredila, ampak bom dodala manj sladkorja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.