Politika zasebnosti in pravna obvestila

Politika zasebnosti in pravna obvestila

 
 

Varstvo osebnih podatkov

 
 
Zagotavljamo, da bomo vse vaše podatke, ki nam jih boste na kakršenkoli način posredovali, brezpogojno varovali ter ravnali z njimi v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Uradni list RS, št. 94/2007 in GDPR).

 

Katere podatke zbiramo

 
 

Ko se prijavite na midvakuhava.si e-novice ali izpolnete kontaktni obrazec, v sistem vnesete svoj e-poštni naslov, ki omogoča morebitno nadaljnjo komunikacijo.

 

S kakšnim namenom zbiramo osebne podatke

 
 

Namen zbiranja poslovnih podatkov na spletni strani midvakuhava.si je poslovne oz. izobraževalne narave, in sicer:

V primeru, da se prijavite na naše e-novice, nam s tem dovolite, da vam periodično pošiljamo e-poštna sporočila (e-novice). Vaše podatke zbiramo na podlagi vaše izrecne privolitve, v skladu s smernicami evropske direktive GDPR, z namenom da personaliziramo vašo uporabniško izkušnjo in vam posredujemo vsebine, ki vas najbolj zanimajo, da izboljšamo izkušnjo na naši spletni strani ter da lahko stopimo v stik z vami.

Z e-novic se lahko kadarkoli odjavite.

 

Rok hrambe osebnih podatkov

 
 

Posredovani osebni podatki se bodo shranjevali in uporabljali le toliko časa, dokler bo to potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili obdelovani. Po izpolnitvi namena obdelave bomo vaše osebne podatke izbrisali oz. blokirali dostop do njih. Lahko tudi zahtevate, da vaše osebne podatke prenehamo uporabljati za namene neposrednega trženja. V tem primeru bomo v 15 (petnajstih) dneh ustrezno preprečili uporabo vaših osebnih podatkov za namen neposrednega trženja.

 

Kako varujemo vaše osebne podatke

 
 

Vaših podatkov ne bomo pod nobenim pogojem uporabili brez vašega privoljenja, jih kakorkoli posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam ali institucijam, razen v primerih, ki jih določa zakon za potrebe nacionalne varnosti, obrambe, javne varnosti, preprečevanja, razkrivanja, odkrivanja in preganjanja kaznivih dejanj ali kršitve etičnih norm idr.

Posredovane podatke bomo uporabili izključno za potrebe pošiljanja zahtevanih informacij z vaše strani. Zagotavljamo, da osebnih podatkov ne bomo zlorabili ali kako drugače kršili vaše zasebnosti. Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali.

Vedno posredujemo zgolj vsebine in informacije. Nikoli ne zahtevamo občutljivih osebnih podatkov (npr. številke kreditnih kartic ali drugih podatkov), ki bi lahko bili zlorabljeni s strani spletnih kriminalcev. Spletna stran midvakuhava.si gostuje na varnem spletnem strežniku in je podvržena rednim varnostnim pregledom (malware scanning).

Vaše osebne podatke uporabljamo izključno za zgoraj opisane namene in jih ne tržimo ali posredujemo tretjim osebam. V izjemnih primerih lahko vaše osebne podatke, v skladu z zakonom, posredujemo državnim in varnostnim organom, v kolikor bi ti podali uradno zahtevo za posredovanje osebnih podatkov.

 

Pravna obvestila

 
 

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnem portalu midvakuhava.si, so last BLENDER, Blaž Mikuljan s.p. in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, vendar morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja BLENDER.

 

Odgovornost

 
 

Po najboljših močeh se trudimo zagotavljati točne in ažurne podatke, objavljene na spletnem mestu midvakuhava.si, vendar ne jamčimo in ne prevzemamo odgovornosti za objavljene vsebine. Spletne strani so informativne in spletni obiskovalci objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Podjetje BLENDER ne sprejema odgovornosti za morebitno netočnost informacij ali škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Ne odgovarjamo za škodo ali neprijetnosti, ki bi izhajale iz obstoja spletnih strani, dostopa do in/ali uporabe in/ali nezmožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh in/ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

BLENDER ne jamči in ne sprejema ali posreduje pritožb glede točnosti vsebin drugih spletnih mest, na katera kažejo morebitne povezave ali reference znotraj midvakuhava.si spletnega mesta in ne prevzemamo nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih mestih.

Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo, dodamo ali odstranimo vsebino strani midvakuhava.si spletnega mesta. Spletni obiskovalci objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

 

Kontakt

 
 

V kolikor želite dodatna pojasnila v zvezi s politiko varovanja osebnih podatkov na spletnem mestu midvakuhava.si, nam lahko pišete na midva@midvakuhava.si.