Torta Kinder čokolada

You may also like...

9 Responses

  1. Slavica says:

    Pozdravljena!
    Rada prebiram vajine recepte in so mi zelo vščeč.Hvala. Pri kinder torti piše, da daš želatino v vroče mleko, ali alhko daš želatino v vročo tekočino.

    Koko z totopretvornikom preračunam sestavine iz okroglega modela v kvadratni model npr. ogrogli model 24, kvadartni 28 x28 cm. Hvala.
    Lep pozdrav.

    • midva says:

      Slavica, hvala za pohvalo! Želatino lahko raztopiš v vsaki vroči tekočini.
      Tortopretvornik pa sestavine pretvarja zaenkrat le med tortami enake oblike.

  2. Anita says:

    Pozdravljena.
    Zanima me, zakaj se mi glazura ni hotela strditi, tudi po tem, ko sem jo dala v zmrzovalnik. Ko sem dala tortico na sobno temperaturo, je ob straneh začela teči dol.
    Hvala za odgovor.
    Lp
    Anita

    • midva says:

      Anita, to se ne bi smelo zgoditi, še posebej po zamrzovalniku. Poskusi ponovno, mogoče z manj smetane tokrat.

  3. Urška says:

    Hojla,
    zanima me, ali sta kdaj delala kakšno torto brez mlečnih stvari? Bolj natančno me zanima s kakšno riževo, kokosovo ali drugo podobno smetano za stepanje? Rada bi poskusila, ampak ne vem kako bi vse skupaj izpadlo… ali se takšna smetana enako stepe kot navadna mlečna sladka smetana?
    In pa, ali obstaja kakšno nemlečno nadomestilo za maskarpone? 🙂
    Hvala za odgovor
    Lp, Urška

  4. Vanessa says:

    Pozdravljeni!
    Za svoj rojstni dan nameravam speči tole tortico. Vaših tort sem spekla že kar nekaj in bila nad vsako navdušena tako sama kot tudi ostali 🙂 Zanima me samo nekaj. Ko spečem in ohladim biskvit ter ga ponovno vstavim v pekač, v katerem potem nadaljujem s pripravo torte, se biskvit vedno nekoliko skrči in potem mi prva krema steče čez biskvit ob straneh – kako lahko preprečim to situacijo?
    Najlepša hvala za odg. že vnaprej in lep pozdrav,
    Vanessa

    • Suzana says:

      Vanessa..jaz dam najprej okoli biskvita tršo folijo (ali pa tršo
      plastično mapo sem dala na pol)prilimam s selotejpom da se čisto prileže torti potem pa dam čez vse skupaj še obroč od torte in pride super.

  5. Klara says:

    Živjo!
    Zanima me s kolikšno količino mleka namočita biskvit?
    Hvala vama 🙂

    • midva says:

      Živijo, biskvit namočiva čisto po občutku, odvisno od biskvita. Pri tem biskvitu sva uporabila nekje 6-7 žlic mleka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.